Kvalifikationspas

Billet til et nyt job?Nyt europæisk kvalifikationspas til hotel- og restaurationsbranchen

Et nyt værktøj på EURES-portalen gør det muligt for jobsøgende at angive de kvalifikationer, de har opnået (inden for en specifik branche), hvilket gør det nemmere for arbejdsgiverne at finde præcis det, de søger. Kvalifikationspasset er netop lanceret inden for hotel- og restaurationsbranchen samt turistbranchen, og andre følger efter inden for kort tid.
 
Hotel- og restaurationsbranchen er selvsagt et miljø, hvor international erfaring, sprogfærdigheder og mobilitet er en stor fordel. Som jobsøgende kan det imidlertid være vanskeligt at forklare og bevise over for arbejdsgiverne, hvad en specifik rolle i et andet land har betydet i praksis. Samtidig har arbejdsgiverne vanskeligt ved at forstå, hvilke kvalifikationer en potentiel medarbejder har ud fra vedkommendes CV alene. Det europæiske kvalifikationspas til hotel- og restaurationsbranchen er en effektiv løsning, der er nem at bruge.

Se mere om passet på EURES hjemmeside

Address

Nordisk Union
C/o 3F
Kampmannsgade 4
1790 København V
Danmark

Se på kort

Kontakt

Telefon
+45 88 92 13 63
+45 88 92 13 54
Email:
[email protected]

Information

The Nordic Union for Hotel, Restaurant, Catering and Tourism sector, is an association of unions in Finland, Iceland, Norway, Sweden and Denmark, all of which unionise workers of the HRCT industry. The member unions have all made collective agreements with employers organizations and companies in the NU HRCT.

All in all NU HRCT covers seven unions with a total of about 115,000 members.